Persoonlijke ontwikkeling

Contact

Hintze Communicatie


Achterweg 7
1862 XH Bergen
t: 06 - 51 41 51 92
e: info@hintzecommunicatie.nl

 

En nu even ik

Een inspirerende dag voor drukbezette vrouwen!


Herken je dat? Dat gevoel dat je telkens inspringt? In je gezin, voor je partner, je vrienden, je werk? Dat je het idee hebt dat je geleefd wordt en overal aandacht voor hebt behalve voor jezelf… Er wordt veel van je verwacht. Vind je zelf ook. Hoe prettig zou het zijn om aandacht en tijd voor jezelf te reserveren!

Tijdens de workshop ‘En nu even ik’ wordt je meegenomen in een dag vol creativiteit en vrolijkheid. In een veilige en inspirerende sfeer gaan wij met allerlei werkvormen aan de slag, waardoor je handreikingen krijgt om je weer bewust te worden wat je in het leven wilt. Dat helpt je om keuzes te maken die bij je passen. Je krijgt inzichten in je belemmeringen en in je kwaliteiten en hoe je daar mee om kan gaan! De geleerde vaardigheden zijn prima toe te passen in de dagelijkse praktijk. Je zult meer verdieping ervaren en vaststellen dat de oplossing vaak in je zelf ligt!

Ontdek je ongekende mogelijkheden! Laat je meenemen op avontuur in jezelf! Een ééndaagse workshop speciaal voor en door vrouwen!


Wanneer: Op aanvraag
Waar: Op aanvraag
Kosten: € 98,50. Na betaling ontvang je een bevestiging van deelname en een routebeschrijving. Consumpties en lunch zijn bij de prijs inbegrepen.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Hintze Communicatie.

Publicaties:

artikel ouders van nu.pdf

En nu even ik